De #1 software om een golfclub te beheren

SportEasy is de tool die het leven van golfclubbeheerders vereenvoudigt.

Enkele belangrijke cijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Blije gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

SportEasy Club heeft ons echt een stap verder gebracht. Voordat we het gebruikten, ging alles door elkaar heen, tussen berichten, last-minute wijzigingen of het betalen van contributies. Nu wordt alles beheerd op SportEasy Club.

Marcio van den Munckhof
Voorzitter

Verbeter de communicatie binnen uw golfclub

SportEasy vereenvoudigt de interne communicatie tussen de leden van een sportvereniging. Dankzij de geïntegreerde berichtenfunctie kunnen de clubleiders berichten sturen naar elk lid (een coach, een speler, een ouder), naar een specifieke groep of naar alle leden tegelijk. Hierdoor zijn de andere communicatie-apps die voorheen werden gebruikt overbodig. Met SportEasy is alles binnen handbereik.

Einde aan alle Excel-spreadsheets!

SportEasy Club is software waarmee clubleiders alle gegevens van hun leden up-to-date en op één plek hebben. Alle benodigde informatie, van medische certificaten tot lidmaatschapsnummers, is beschikbaar. De ledendatabase maakt efficiënt gegevensbeheer mogelijk. Clubdirecteuren kunnen nu vertrouwen op SportEasy Club in plaats van gebruik te maken van gedecentraliseerde tools zoals Excel-spreadsheets.

Beheert u een team?

Met SportEasy, besteed meer tijd aan het beleven van uw passie dan aan het organiseren van uw groep, ongeacht uw sport.

Voorzie al uw leden van de app van uw club

SportEasy Club is de ultieme applicatie voor sportclubmanagers. Met SportEasy Club kunnen niet alleen clubleiders, maar ook alle leden – coaches, spelers en ouders – hun sportieve routines vereenvoudigen. Deze app bespaart hen tijd, vereenvoudigt de organisatie en communicatie en verbetert de algehele clubgeest, naast vele andere voordelen. SportEasy Club zorgt echt voor een revolutie in de manier waarop clubleden hun sportleven managen.

Optimaliseer het beheer van de financiering van de club

Penningmeesters gebruiken SportEasy Club graag. De applicatie helpt hen om de inkomsten van de club te verhogen en de financiën eenvoudiger te beheren dankzij de incassofunctie. Ze gebruiken het om alle betalingen van hun leden te innen: lidmaatschapsgelden, sportkampen, bestellingen van uitrusting en meer. Bovendien kunnen clubs ook hun sponsors presenteren op SportEasy, waardoor ze digitale zichtbaarheid krijgen als nooit tevoren.

Clubmanagement functies

Vind alle functies die uw Technische Directeuren, Teamleiders, Penningmeesters en Secretarissen binnenkort niet meer kunnen missen.

Op zoek naar een andere sport?