De nummer 1 software om een Pétanque club te beheren

SportEasy is het perfecte hulpmiddel voor leiders van Pétanque verenigingen, het maakt het beheer en de interne communicatie van de vereniging een stuk eenvoudiger.

Enkele kerncijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en een na SportEasy!

SportEasy Club really took us a step further. Before using it, things were going all over the place, between messages, last minute changes or paying dues. Now everything is managed on SportEasy Club.

Andy Fournié
President of petanque club

It’s great to finally have an app dedicated to our group. And players love finding photos and videos taken by parents after competitions.

Lénaïc Martins
Petanque Coach

Verbeter de communicatie binnen uw Pétanque club

SportEasy vereenvoudigt de interne communicatie tussen leden van een sportvereniging. Dankzij de geïntegreerde berichtenservice kunnen bestuurders berichten sturen naar elk lid (een coach, een speler, een ouder), naar een specifieke groep, of naar alle leden tegelijk. Hierdoor is het niet meer nodig om andere communicatie-apps te gebruiken. Met SportEasy blijft iedereen op de hoogte en wordt de organisatie van de Pétanque-club veel gemakkelijker.

Geen ingewikkelde Excel spreadsheets meer!

SportEasy Club est een softwareprogramma waarmee clubleden hun gegevens altijd up-to-date en op één plek kunnen hebben. Alle relevante informatie, van medische certificaten tot licentienummers, is beschikbaar. Met de functie “Effectif Club” kunnen gegevens op een effectieve manier worden beheerd. Clubleiders kunnen nu zonder problemen Excel-spreadsheets en andere gedecentraliseerde tools achterwege laten. SportEasy Club maakt het beheren van een petanquegroep eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren.

Beheert u een team?

Met SportEasy kun je meer tijd besteden aan het beleven van je passie dan aan het organiseren van je groep, ongeacht welke sport je beoefent.

Voorzie al uw leden van uw clubtoepassing

SportEasy Club is dé applicatie voor clubleiders, maar ook voor de hele club. Alle leden – coaches, spelers, ouders van spelers – gebruiken de clubapplicatie voor de dagelijkse sportbeheer. Dit verandert hun leven op vele manieren: tijdbesparing, vereenvoudigde organisatie en communicatie, versterking van de clubgeest, enz.

Optimaliseer het beheer van de clubfinanciering

De trésoriers van petanqueclubs zijn dol op het gebruik van SportEasy Club. De applicatie helpt hen om de inkomsten van de club te vergroten en de financiële administratie eenvoudiger te beheren, dankzij de Collectes-functionaliteit. Ze gebruiken het om betalingen van hun leden te innen, zoals contributies, sportkampen, bestellingen van uitrusting, enz. Bovendien kunnen amateurclubs hun sponsors ook in de schijnwerpers zetten op SportEasy, de applicatie waarop alle licentiehouders dagelijks inloggen.

Club management functies

Vind alle functies die uw technisch directeuren, categorie managers, penningmeesters en secretarissen binnenkort niet meer kunnen missen.

Op zoek naar een andere sport?