De nummer 1 software om een strandvoetbalclub te beheren

SportEasy is de tool die het leven van strandvoetbalclub leiders vereenvoudigt.

Enkele sleutelcijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Blije gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

SportEasy Club heeft ons echt een stap verder gebracht. Voordat we het gebruikten, ging alles door elkaar heen, tussen berichten, last-minute wijzigingen of het betalen van contributies. Nu wordt alles beheerd op SportEasy Club.

Carst Ruitenbeek
Voorzitter

Verbeter de communicatie binnen uw beachsoccerclub

SportEasy is de #1 applicatie voor het managen van een strandvoetbalclub. Het is ontworpen voor clubmanagers en vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie voor sportgroepen. Met SportEasy wordt het beheren van je club een fluitje van een cent. Met het berichtensysteem kunnen leiders berichten sturen naar elk lid – coach, speler of ouder – individueel, naar een specifiek team of naar alle leden tegelijk. SportEasy centraliseert alle communicatie voor je.

Geen Excel-spreadsheets meer!

SportEasy Club is uitgebreide software die clubmanagers voorziet van alle actuele gegevens van hun leden op één centraal platform. Van medische certificaten tot lidmaatschapsnummers, alle benodigde informatie is eenvoudig beschikbaar. Met de ledendatabase wordt gegevensbeheer naadloos, waardoor ze geen decentrale tools zoals Excel-spreadsheets meer nodig hebben.

Beheert u een team?

Met SportEasy, besteed meer tijd aan het beleven van uw passie dan aan het organiseren van uw team, ongeacht uw sport.

Rust al uw leden uit met SportEasy.

SportEasy Club is de applicatie van de leiders, maar ook van de rest van de club. Alle leden – trainers, spelers, ouders van spelers – gebruiken de club-applicatie om hun dagelijks sportleven te beheren. Het verandert hun leven op vele manieren: tijdsbesparing, vereenvoudigde organisatie en communicatie, versterking van de teamgeest, enz. Met SportEasy Club wordt het beheer van je amateurvoetbalteam of club eenvoudiger dan ooit tevoren.

Optimaliseer de financieringsbeheer van de club

Penningmeesters gebruiken SportEasy Club graag. De applicatie helpt hen om de inkomsten van de club te verhogen en de financiën eenvoudiger te beheren dankzij de incassofunctie. Ze gebruiken het om alle betalingen van hun leden te innen: lidgeld, sportkampen, bestellingen van materiaal, enz. Bovendien kunnen clubs ook hun sponsors presenteren op SportEasy, waardoor ze digitale zichtbaarheid krijgen als nooit tevoren.

Clubbeheer functies

Vind alle functies waar uw technische directeuren, categorie managers, penningmeesters en secretarissen binnenkort niet meer zonder kunnen.

Op zoek naar een andere sport?