Het nummer 1 software om een hockeyclub te beheren

SportEasy is het hulpmiddel dat het leven van hockeyclub leiders vereenvoudigt.

Enkele sleutelcijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en een na SportEasy!

SportEasy Club heeft ons echt een stap verder gebracht. Voordat we het gebruikten, was alles overal verspreid, tussen berichten, last-minute wijzigingen of het betalen van contributie. Nu wordt alles beheerd op SportEasy Club.

Nicolas Groen
Voorzitter

Verbeter de communicatie binnen uw hockeyclub

SportEasy vereenvoudigt de interne communicatie tussen leden van een sportvereniging. Dankzij de ingebouwde berichtenservice kunnen leiders berichten sturen naar elk lid, of het nu een coach, speler of ouder is, evenals naar een specifieke groep, of naar alle leden tegelijk. Er zijn geen meerdere apps meer nodig, SportEasy vereenvoudigt en centraliseert de communicatie binnen uw hockeyclub.

Geen tientallen Excel spreadsheets meer!


SportEasy Club is het ultieme gereedschap voor leiders van amateur hockeyclubs. Het vereenvoudigt het beheer van alle belangrijke ledengegevens door deze op één plek te centraliseren. Alle essentiële informatie is aanwezig, denk aan medische certificaten, licentienummers, allemaal binnen handbereik! Clubleiders hoeven zich niet langer te verliezen in Excel-spreadsheets of andere verspreide tools. De “Club Team” functie maakt een efficiënte gegevensverwerking mogelijk, en biedt zo een echte oplossing voor een optimale organisatie van de club. Met SportEasy Club wordt het beheren van uw hockeyclub kinderspel.

Beheert u een team?

Met SportEasy, breng meer tijd door met uw passie dan met het organiseren van uw team, ongeacht uw sport.

Voorzie al uw leden van de applicatie van uw club

SportEasy Club is de beste app voor leiders van amateurclubs. Deze app vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van amateur sportteams. Alle leden – trainers, spelers en ouders van spelers – maken gebruik van de clubapp om hun dagelijkse sportzaken te beheren. Dit verandert hun leven op vele manieren: tijdbesparing, vereenvoudigde organisatie en communicatie, versterking van de clubgeest, enz. Met SportEasy Club wordt het beheren van een hockeyteam eenvoudig en efficiënt.

Optimaliseer de financieringsbeheer van de club

De penningmeesters zijn dol op het gebruik van SportEasy Club. De app helpt hen om de inkomsten van de club te vergroten en de financiën gemakkelijker te beheren, dankzij de Collecties-functie. Ze gebruiken het om betalingen van hun leden te innen, zoals contributies, betalingen voor sportkampen, bestellingen voor uitrusting, enz. Bovendien kunnen amateurclubs ook hun sponsors in de schijnwerpers zetten op SportEasy, de app waar alle leden dagelijks op inloggen.

Clubbeheerfuncties

Vind alle functies waar uw technische directeuren, categoriebeheerders, penningmeesters en secretarissen binnenkort niet meer zonder zullen kunnen.

Zoekt u een andere sport?