Beheer uw e-sportteam als een professional

SportEasy is hét toonaangevende softwareprogramma voor e-sport coaches.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Het is geweldig om eindelijk een app te hebben die speciaal voor onze groep is gemaakt. En spelers vinden het geweldig om foto’s en video’s te vinden die door ouders zijn gemaakt na wedstrijden.

Nitin Eijkelkamp
E-sports trainer

Vereenvoudig de organisatie van uw e-sportteam

SportEasy stroomlijnt de administratieve en sportieve taken voor esportcoaches, waardoor ze kostbare tijd besparen. Met de app kunnen coaches moeiteloos hun hele esportagenda beheren, inclusief wedstrijden, trainingen en toernooien. Ze kunnen ook met alle teamleden communiceren op één app, zodat ze niet meerdere discussies hoeven te voeren op vijf verschillende apps!

Analyseer uw statistieken gericht op e-sport

SportEasy is de nummer één applicatie voor het beheren van een e-sportsteam. Het is speciaal ontworpen voor teammanagers of coaches en vereenvoudigt de organisatie en interne communicatie. Op het web en de mobiele app stelt SportEasy coaches in staat om minder tijd te besteden aan organisatie en meer aan de sportieve progressie van het team. Ze kunnen alle team- en spelersstatistieken vinden en de aanwezigheid bij verschillende evenementen bijhouden. Seizoen na seizoen kun je met de applicatie de evolutie van spelersstatistieken analyseren.

Wil je SportEasy proberen?

Beheert u een hele e-sport club?

SportEasy Club maakt het leven van het bestuur en de rest van de club makkelijker

Verenig uw e-sportteam

SportEasy is speciaal voor teammanagers en coaches en helpt de organisatie en interne communicatie van esportgroepen te vereenvoudigen. Met zijn interactieve functies zoals stemmen voor de MVP en wedstrijden beoordelen, versterkt SportEasy de teamgeest. Daarnaast is het geschikt voor jeugdteams, omdat ouders volledige toegang hebben tot teaminformatie. Ontdek de ultieme tool om het beheer van je esportteam te stroomlijnen met SportEasy.

Teambeheer functionaliteiten

Kalender, oproepen, berichtenservice: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw team kan vereenvoudigen.

Op zoek naar een andere sport?