Beheer uw vloerbalteam als een professional

SportEasy is het standaard softwarepakket voor floorball coaches. Het maakt de interne organisatie en communicatie binnen amateur-sportteams veel eenvoudiger.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er was een vóór en een ná SportEasy!

Vereenvoudig de organisatie van uw vloerbalteam

SportEasy maakt het leven van trainers gemakkelijker door zowel de administratieve als sportieve taken te vereenvoudigen. De app stelt hen in staat om hun volledige sportieve agenda te beheren (wedstrijden, trainingen, toernooien) en om te stoppen met het gebruik van vijf verschillende apps om met teamleden te communiceren. Met SportEasy besparen trainers kostbare tijd en kunnen ze zich volledig richten op het coachen van hun floorballteam.

Analyseer uw floorball-specifieke statistieken

SportEasy maakt het voor coaches mogelijk om minder tijd te besteden aan organisatie en meer tijd aan de sportieve ontwikkeling van hun floorbalteam. Op de web- en mobiele app kunnen ze alle statistieken van hun team en elke speler vinden, evenals de betrokkenheid van hun team bij teamevenementen. Wedstrijd na wedstrijd stelt de app je in staat om de evolutie van de spelersstatistieken te analyseren: Vertaal de waarde van het ACF veld ‘doelpunten, assists, straffen, gespeelde minuten’, vertaald in de gespecificeerde taal., het is er allemaal!

Wil je SportEasy proberen?

Beheert u een hele floorballclub?

SportEasy Club maakt het leven eenvoudiger voor bestuursleden en de rest van de club

Verenig rond uw vloerbalelftal

SportEasy is een applicatie die het teamgevoel versterkt dankzij leuke functies (stem op de ster van de wedstrijd, wedstrijdbeoordeling…), maar het is ook geschikt voor jeugdteams, omdat ouders volledige toegang hebben tot de teaminformatie. Met SportEasy kunnen clubmanagers en trainers de interne organisatie en communicatie van de Floorball-groep vereenvoudigen. Het is de nummer één applicatie voor het beheren van een amateurequipe of -club.

Teambeheerfuncties

Kalender, uitnodigingen, berichten: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw team zal veraangenamen.

Op zoek naar een andere sport?