Beheer je Rugby 7s-team als een professional

SportEasy is de software voor Rugby 7s-coaches. Het is ontworpen om de interne organisatie en communicatie van amateur Rugby 7s-teams te vereenvoudigen.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Témoignage d'un coach de rugby sur la gestion de son équipe avec SportEasy

Het is geweldig om eindelijk een app te hebben die speciaal voor onze groep is gemaakt. En spelers vinden het geweldig om foto’s en video’s te vinden die door ouders zijn gemaakt na wedstrijden.

Javier Eijnden
Trainer

Vereenvoudig de organisatie van uw Rugby 7s-team

SportEasy maakt het leven van rugby 7s coaches makkelijker door administratieve en sportieve taken te vereenvoudigen. Met de app kunnen ze hun sportschema beheren (wedstrijden, trainingen, toernooien) en hoeven ze niet langer vijf verschillende apps te gebruiken om met teamleden te communiceren. Met SportEasy kunnen coaches tijd besparen en zich richten op wat ze het beste kunnen: coachen.

Analyseer je statistieken gewijd aan Rugby 7s

Met SportEasy kunnen coaches minder tijd besteden aan organisatie en meer aan de prestaties van het team. Op het web en de mobiele app hebben ze toegang tot alle team- en spelersstatistieken en kunnen ze de aanwezigheid bij evenementen bijhouden. Wedstrijd na wedstrijd stelt de applicatie coaches in staat om de evolutie van spelersstatistieken te analyseren: assists, doelpunten, penalty’s, kaarten, gespeelde minuten… Alles wat je nodig hebt is er!

Wil je SportEasy proberen?

Beheer je een hele Rugby 7s-club?

SportEasy Club maakt het leven van leiders en de rest van de club makkelijker

Verenig rond je Rugby à 7-team

SportEasy is een applicatie die de teamgeest versterkt met leuke functies zoals stemmen voor de speler van de wedstrijd of het beoordelen van de wedstrijd. Het is ook zeer geschikt voor jeugdteams, omdat ouders volledige toegang hebben tot teaminformatie. Met SportEasy kunnen coaches de interne organisatie en communicatie vereenvoudigen. Ze kunnen eenvoudig schema’s delen, de beschikbaarheid van spelers beheren en uitnodigingen voor evenementen versturen. Deze gebruiksvriendelijke app zorgt voor efficiënte coördinatie en helpt teams zich te ontwikkelen.

Teambeheerfuncties

Kalender, oproepen, berichten: ontdek hoe SportEasy je leven en dat van je team zal vereenvoudigen

Op zoek naar een andere sport?