Beheer je Rugby Touch team als een pro

SportEasy is dé referentie software voor rugby touch coaches.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Het is geweldig om eindelijk een app te hebben die speciaal voor onze groep is gemaakt. En spelers vinden het geweldig om foto’s en video’s te vinden die door ouders zijn gemaakt na wedstrijden.

Ronald Bakker
Touch Rugby Coach

Vereenvoudig de organisatie van uw rugby touch team

Met SportEasy kunnen Rugby Touch coaches kostbare tijd besparen door hun administratieve en sportieve taken te vereenvoudigen. Met de applicatie kunnen ze eenvoudig hun sportkalender beheren, inclusief wedstrijden, trainingen en toernooien. Ze hoeven niet langer vijf verschillende applicaties te gebruiken om met hun teamleden te communiceren. Alles gebeurt op één plek, waardoor interne organisatie en communicatie veel soepeler verlopen. Dankzij SportEasy kunnen coaches zich concentreren op wat echt belangrijk is: het ontwikkelen van hun team en het spelen van Rugby Touch.

Analyseer uw rugby touch statistieken

SportEasy is dé nummer 1 app om een amateur sportteam of club te beheren. Het is speciaal ontworpen voor trainers en vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van de teams. In de app vinden coaches alle statistieken van hun team en spelers, evenals de betrokkenheid van hun team bij evenementen. Wedstrijd na wedstrijd kun je de statistische ontwikkeling van spelers analyseren: alles is aanwezig! Met SportEasy hoeven coaches minder tijd te besteden aan organisatie en meer aan de sportieve ontwikkeling van hun team.

Wil je SportEasy proberen?

Beheert u een hele rugby touch club?

SportEasy Club maakt het leven van managers en de rest van de club gemakkelijker

Verhoog het teamgevoel

SportEasy is een applicatie die het teamgevoel versterkt dankzij leuke functies (stemmen op de ster van de wedstrijd, wedstrijdbeoordeling…), maar is ook geschikt voor jeugdteams, omdat ouders volledige toegang hebben tot teaminformatie. Met deze handige app kunnen coaches moeiteloos de interne organisatie en communicatie van Rugby Touch teams beheren. Dus of je nu een enthousiaste rugbycoach bent of een betrokken ouder, met SportEasy wordt het beheren van een amateur rugbyteam een fluitje van een cent.

Teambeheerfuncties

Kalender, oproepen, berichten: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw team zal vergemakkelijken.

Op zoek naar een andere sport?