Beheer je Franse boksgroep als een professional

SportEasy is het referentiesoftware voor Franse bokstrainers. Het biedt oplossingen voor de interne organisatie en communicatie van een Franse boksteam of club.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Gelukkige gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Vereenvoudig de organisatie van uw Franse boksgroep

SportEasy maakt het leven van trainers gemakkelijker door administratieve en sportieve taken te vereenvoudigen. De app stelt hen in staat om hun volledige sportieve agenda (trainingen, wedstrijden) te beheren en niet langer vijf verschillende apps te gebruiken om met de leden van hun groep te communiceren. Met SportEasy kunnen trainers kostbare tijd besparen en efficiënter werken. Ontdek nu hoe SportEasy kan helpen bij het beheren van jouw Boxe française-groep!

Verbeter de communicatie binnen uw Franse boksgroep

SportEasy is dé toonaangevende app om een ​​groep amateur boksers te beheren. Het vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van de groep, zowel voor de trainers als voor de leiders van de club. Met SportEasy kunnen boksclubs gemakkelijk convocaties versturen, last-minute berichten delen en foto’s delen na evenementen. Het stelt trainers en clubleiders in staat om hun team efficiënter te beheren en ervoor te zorgen dat alle leden goed geïnformeerd blijven. Of je nu een ervaren bokser bent of net begint, SportEasy is de ideale tool om je boksgroep op een professionele manier te beheren. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf het gemak van SportEasy.

Wil je SportEasy proberen?

Beheer je een hele Franse boksclub?

SportEasy Club maakt het leven van leiders en de rest van de club gemakkelijker

Houd alle informatie van uw leden up-to-date

Avec SportEasy, de Franse bokstrainer heeft gemakkelijk toegang tot alle gegevens van zijn groepsleden, zoals licentienummers en shirtmaten, en kan deze naar wens beheren. Deze applicatie is speciaal ontworpen om de interne communicatie en organisatie van amateur boksgroepen te vereenvoudigen. Met SportEasy kunnen groepsleiders problemen gemakkelijk oplossen en effectief communiceren met hun boksers. Deze handige tool helpt de trainer om zijn groep goed georganiseerd en gemotiveerd te houden.

Groepsbeheerfuncties

Kalender, oproepen, messaging: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw groep kan vereenvoudigen.

Op zoek naar een andere sport?