Beheer je schermgroep als een professional

SportEasy is de toonaangevende software voor schermleraren.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Vereenvoudig de organisatie van uw schermgroep

SportEasy maakt het leven van trainers gemakkelijker door zowel administratieve als sportieve taken te vereenvoudigen. Met de app kunnen ze hun volledige sportkalender beheren (trainingen, wedstrijden) en hoeven ze niet langer vijf verschillende apps te gebruiken om te communiceren met de leden van hun groep. Met SportEasy bespaart u kostbare tijd en kunt u zich volledig concentreren op uw passie voor schermen. Organiseer uw groep efficiënt en communiceer moeiteloos met al uw leden. Samen maken we van uw schermgroep een hechte en goed georganiseerde gemeenschap!

Verbeter de communicatie in uw voetbalteam

SportEasy is een applicatie die de interne communicatie van een groep drastisch verbetert, ongeacht het type bericht (uitnodigingen, last-minute berichten, foto’s na evenementen…). Het is de nummer één applicatie voor het beheren van een groep of club van amateur-escrime-sport. Het is specifiek ontworpen voor clubbestuurders of trainers en vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van amateur-escrimegroepen. Ontdek deze applicatie vandaag nog en maak de communicatie binnen jouw groep efficiënter en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Wil je SportEasy proberen?

Beheert u een hele schermclub?

SportEasy Club maakt het leven gemakkelijker voor managers en de rest van de club

Vind alle bijgewerkte informatie over uw leden

Met behulp van SportEasy heeft de coach eenvoudig toegang tot alle gegevens van zijn leden, zoals hun licentienummer en shirtmaat. Hij kan deze gegevens op een gemakkelijke en efficiënte manier beheren, precies zoals hij dat wil. SportEasy vereenvoudigt en verbetert de interne organisatie en communicatie van de groep. Het creëert een gestroomlijnde omgeving waarin de coach zijn escrimegroep effectief kan begeleiden.

Groepsmanagement functies

Kalender, oproepen, berichten: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw groep zal vereenvoudigen.

Op zoek naar een andere sport?