Beheer je autosportgroep als een professional

SportEasy is dé referentietool voor autosportcoaches.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Blije gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een tijd vóór en na SportEasy!

Vereenvoudig de organisatie van je autosportgroep

SportEasy is de applicatie nummer 1 om een groep of een club voor amateur autosport te beheren. Het is speciaal ontworpen voor teamleiders of trainers en vereenvoudigt zowel de interne organisatie als communicatie van de groep. SportEasy bespaart tijd voor trainers door zowel administratieve als sportieve taken te vereenvoudigen. Ze kunnen het hele sportschema beheren, inclusief trainingen en wedstrijden, en ze hoeven geen vijf verschillende applicaties meer te gebruiken om met de groepsleden te communiceren. Met SportEasy hebben ze alles wat ze nodig hebben in één handige app.

Verbeter de communicatie binnen je autosportgroep

Avec SportEasy, gérer un groupe de sports automobiles n’a jamais été aussi facile. L’application simplifie l’organisation et la communication interne de votre groupe, que vous soyez un dirigeant de club ou un entraîneur passionné. Envoyez des convocations, partagez des messages de dernière minute ou des photos après les événements en un seul clic. Ne perdez plus de temps à chercher des informations dispersées, SportEasy les centralise pour vous. Rejoignez dès maintenant la communauté des passionnés de sports automobiles et profitez d’une expérience de groupe plus fluide et plus efficace.

Wil je SportEasy proberen?

Beheer je een hele autosportclub?

SportEasy Club maakt het leven van de leiders en de rest van de club makkelijker

Houd alle informatie van je leden up-to-date

Met SportEasy heeft de coach eenvoudig toegang tot alle gegevens van zijn groepsleden (licentienummer, shirtmaat, enz.) en kan hij deze naar eigen wens beheren. Dit vergemakkelijkt de organisatie en interne communicatie van de amateur en autosportgroep. SportEasy is de nummer één app voor het beheer van een autosportgroep en is speciaal ontworpen voor clubleiders en trainers. Met SportEasy wordt het organiseren en communiceren binnen de groep vereenvoudigd. Of het nu gaat om het plannen van trainingen, het bijhouden van statistieken of het delen van belangrijke informatie, SportEasy biedt alle benodigde tools. Haal het maximale uit jouw autosportgroep met SportEasy!

Beheerfuncties van de groep

Agenda, uitnodigingen, berichten: ontdek hoe SportEasy je leven en dat van je groep eenvoudiger maakt.

Op zoek naar een andere sport?