Beheer je ijshockeyteam als een professional

SportEasy is de perfecte software voor ijshockeycoaches. Het maakt de interne organisatie en communicatie binnen amateur sportgroepen een stuk eenvoudiger.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve teams

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Sinds ik SportEasy heb geïnstalleerd, bespaar ik elke week een paar uur. Ik denk dat de spelers ook het gevoel hadden dat ik meer tijd had voor tactiek en hun fysieke voorbereiding!

Tijmen Haenen
Coach

Vereenvoudig de organisatie van uw ijshockeyteam

SportEasy maakt het leven van ijshockeycoaches makkelijker door zowel administratieve als sportgerelateerde taken te vereenvoudigen. Met de app kunnen ze moeiteloos hun sportkalender beheren, inclusief wedstrijden, trainingen en toernooien. Met SportEasy kunnen coaches ook afscheid nemen van het gebruik van meerdere applicaties om met hun teamleden te communiceren. Deze alles-in-één oplossing stroomlijnt de communicatie binnen het team, waardoor het makkelijker dan ooit is om georganiseerd en verbonden te blijven. Bespaar tijd en moeite met SportEasy.

Analyseer uw ijshockeystatistieken

Met SportEasy hoeven coaches minder tijd te besteden aan organisatie en meer aan het verbeteren van de vaardigheden van hun team. De web- en mobiele app voorziet coaches van alle team- en spelersstatistieken die ze nodig hebben, en daarnaast kunnen ze de aanwezigheid bij evenementen bijhouden. Wedstrijd na wedstrijd kunnen coaches met de app de evolutie van spelersstatistieken analyseren, inclusief doelpunten, assists, punten, stops, penalty’s, gespeelde minuten… Met SportEasy heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Wil je SportEasy proberen?

Beheert u een heel ijshockeyclub?

SportEasy Club maakt het leven van de leiders en de rest van de club eenvoudiger

Verbeter de teamgeest van je ijshockeyteam

SportEasy is een applicatie die het teamgevoel versterkt met behulp van leuke functionaliteiten zoals het stemmen voor de ster van de wedstrijd en het beoordelen van de wedstrijd. Maar het is ook geschikt voor jeugdteams, omdat ouders volledige toegang hebben tot teaminformatie. Met SportEasy kunnen clubmanagers en trainers de interne organisatie en communicatie van hun amateur ijshockeyteam vereenvoudigen.

Teammanagement functies

Kalender, oproepen, berichten: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw team gemakkelijker zal maken.

Op zoek naar een andere sport?