Beheer je dansgroep als een professional

SportEasy is hét essentiële hulpmiddel voor dansinstructeurs.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Het is geweldig om eindelijk een app te hebben die speciaal voor onze groep is gemaakt. En spelers vinden het geweldig om foto’s en video’s te vinden die door ouders zijn gemaakt na wedstrijden.

 

 

 

Turgay Blankenstein
Dans instructeur

Vereenvoudig de organisatie van uw dansgroep

SportEasy maakt het beheer van een dansgroep gemakkelijk voor trainers. De app stelt hen in staat om zowel hun sportieve als administratieve taken efficiënter uit te voeren. Met SportEasy kunnen ze hun volledige dansplanning beheren (trainingen, wedstrijden) en hoeven ze niet langer vijf verschillende apps te gebruiken om te communiceren met de groepsleden. Het bespaart hen kostbare tijd en bevordert een soepelere organisatie en interne communicatie binnen de dansgroep.

Verbeter de communicatie binnen uw dansgroep

SportEasy is de nummer 1-applicatie voor het beheren van een dansgroep. Speciaal ontworpen voor leiders en trainers, vereenvoudigt het de interne organisatie en communicatie van amateur dansgroepen. Of het nu gaat om het versturen van uitnodigingen, last-minute berichten of het delen van foto’s na evenementen, SportEasy zorgt voor een drastische verbetering in de interne communicatie van een dansgroep. Met SportEasy kunnen leiders en trainers gemakkelijk alle groepsactiviteiten beheren en ervoor zorgen dat alle leden altijd op de hoogte zijn.

Wil je SportEasy proberen?

Beheer je een hele dansclub?

SportEasy Club maakt het leven makkelijker voor clubleiders en de rest van de club

Houd de statistieken van het team bij

Met SportEasy kunnen coaches minder tijd besteden aan organisatie en meer aan de prestaties van het team. Via het web en de mobiele app hebben coaches toegang tot alle team- en spelersstatistieken en kunnen ze de aanwezigheid bij evenementen bijhouden. Wedstrijd na wedstrijd kun je met de app de ontwikkeling van spelersstatistieken analyseren – doelpunten, beslissende passes, kaarten, gespeelde minuten… Alles wat je nodig hebt voor je club!

Groepsmanagement functies

Agenda, uitnodigingen, berichten: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw groep vereenvoudigt.

Op zoek naar een andere sport?