Beheer je duikgroep als een professional

SportEasy is dé referentiesoftware voor duikcoaches. Het ondersteunt clubbeheerders en coaches bij het vereenvoudigen van de interne organisatie en communicatie van amateur-sportgroepen.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er was een vóór en er is een ná SportEasy!

Vereenvoudig de organisatie van uw duikgroep

SportEasy is de nummer 1-applicatie om een duikgroep of -club te beheren. Het is speciaal ontworpen voor groepsleiders en trainers en vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van duikgroepen. Met SportEasy kunnen trainers tijd besparen door zowel administratieve taken als sportgerelateerde taken te vereenvoudigen. De app stelt hen in staat om hun volledige sportkalender (trainingen, wedstrijden) te beheren en om te stoppen met het gebruik van vijf verschillende apps om met de leden van hun groep te communiceren.

Verbeter de communicatie binnen uw duikgroep

SportEasy est een applicatie die de interne communicatie van een groep aanzienlijk verbetert, ongeacht het type bericht (uitnodigingen, last-minute meldingen, foto’s na evenementen…). Het is speciaal ontworpen voor groepsleiders en instructeurs in de duiksport, en vereenvoudigt de organisatie en communicatie binnen de groep. Met SportEasy kunnen duikgroepen gemakkelijk en efficiënt informatie delen, waardoor de planning en coördinatie van activiteiten worden vereenvoudigd. Of het nu gaat om het plannen van duiksessies, het delen van belangrijke updates of het versturen van foto’s en video’s na afloop, SportEasy maakt het eenvoudig en handig. Met SportEasy kunnen duikgroepen de communicatie verbeteren, waardoor ze nog meer plezier en succes kunnen halen uit hun duikervaringen.

Wil je SportEasy proberen?

Beheert u een hele duikclub?

SportEasy Club maakt het leven van clubbeheerders en de rest van de club gemakkelijker

Houd alle informatie van uw leden up-to-date

Met SportEasy heeft de coach gemakkelijk toegang tot alle gegevens van zijn leden (lidmaatschapsnummer, t-shirtmaat, enz.) en kan hij deze naar wens beheren. De applicatie vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van duikgroepen. Met SportEasy kan de coach efficiënt plannen, oefeningen en trainingsschema’s delen, en belangrijke informatie met zijn duikgroep delen. Het is de ideale tool om alles te regelen en contact te houden met de duikgemeenschap.

Groepsbeheerfuncties

Agenda, uitnodigingen, berichten: ontdek hoe SportEasy uw leven en dat van uw groep makkelijker kan maken.

Bent u op zoek naar een andere sport?