Beheer je skigroep als een pro

SportEasy is dé referentiesoftware voor skicoaches. Het maakt de organisatie en interne communicatie van je skigroep veel efficiënter.

SportEasy in cijfers

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Het is geweldig om eindelijk een app te hebben die speciaal voor onze groep is gemaakt. En spelers vinden het geweldig om foto’s en video’s te vinden die door ouders zijn gemaakt na wedstrijden.

 

 

Niels Slagman
Ski coach

Vereenvoudig het organiseren van uw skigroep

SportEasy helpt skicoaches tijd te besparen door administratieve en sportieve taken te vereenvoudigen. Met de app kunnen ze hun hele skischema beheren (trainingen, wedstrijden) en communiceren met alle teamleden. Met SportEasy kunnen coaches hun organisatie en communicatie stroomlijnen, waardoor het makkelijker dan ooit wordt om verbonden en geïnformeerd te blijven.

Verbeter de communicatie binnen uw skigroep

SportEasy is speciaal voor coaches en vereenvoudigt de organisatie en interne communicatie van skiteams aanzienlijk. Met SportEasy is verbonden blijven en op de hoogte blijven nog nooit zo makkelijk geweest. Of het nu gaat om last-minute aankondigingen, foto’s van evenementen of het plannen van trainingen, SportEasy zorgt ervoor dat iedereen in de groep op de hoogte en verbonden blijft. Ervaar zelf de kracht van SportEasy en til je skiteam naar een hoger niveau.

Wil je SportEasy proberen?

Beheer je een hele skiclub?

SportEasy Club maakt het leven van de leiders en de rest van de club een stuk makkelijker.

Altijd up-to-date informatie over uw leden

Dankzij SportEasy heeft de coach eenvoudig toegang tot alle gegevens van zijn leden (licentienummer, shirtmaat…) en kan hij ze naar wens beheren. De app vereenvoudigt ook de interne communicatie binnen het skiteam, zodat de coach gemakkelijker belangrijke informatie en updates kan delen met de leden. Met SportEasy kan de coach eenvoudig trainingen organiseren, aanwezigheid bijhouden en gepersonaliseerde schema’s maken voor elk lid.

Groepsmanagement functies

Kalender, oproepen, messaging: ontdek hoe SportEasy je leven en dat van je groep zal vereenvoudigen.

Op zoek naar een andere sport?