Beheer je triathlongroep als een pro

SportEasy is de toonaangevende software voor triathloncoaches. Onze focus ligt op het stroomlijnen van de interne organisatie en communicatie van amateur triathlongroepen.

SportEasy in getallen

150 000

Actieve groepen

3 000 000

Tevreden gebruikers

15 000 000

Beheerde evenementen

Er is een voor en na SportEasy!

Vereenvoudig de organisatie van uw triathlongroep

SportEasy is de nummer 1 app voor het beheren van een groep of club in de amateur triathlonwereld. Het is speciaal ontworpen voor clubmanagers en trainers om de interne organisatie en communicatie van de groep te vereenvoudigen. Met SportEasy kunnen trainers hun tijd besparen door zowel administratieve als sportieve taken gemakkelijk uit te voeren. Ze kunnen hun volledige sportieve kalender beheren, inclusief trainingen en competities, en hoeven geen gebruik meer te maken van vijf verschillende apps om met de groepsleden te communiceren. Met SportEasy wordt alles op één plek geregeld, waardoor de taak van de trainers gemakkelijker wordt en ze zich kunnen concentreren op het begeleiden en trainen van hun atleten. Start vandaag nog met het optimaliseren van de organisatie van jouw triatlonteams met SportEasy!

Verbeter de communicatie binnen uw triathlongroep

SportEasy is de nr. 1 app voor het beheren van een groep of club van amateur triatleten. Het is speciaal ontworpen voor clubleiders en trainers en vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van de triatlongroep. De app maakt het gemakkelijk om allerlei soorten berichten te versturen, zoals uitnodigingen, last-minute berichten en foto’s na evenementen. Met SportEasy is het beheren van een triatlongroep nog nooit zo eenvoudig geweest. Dus waar wacht je nog op? Probeer het nu!

Wil je SportEasy proberen?

Beheer je een hele triathlonclub?

SportEasy Club maakt het leven van clubmanagers en andere clubleden makkelijker.

Blijf up-to-date met alle informatie van uw leden

Dankzij SportEasy heeft de triathloncoach gemakkelijk toegang tot alle gegevens van zijn groepsleden (licentienummer, shirtmaat, enz.) en kan hij deze naar wens beheren. SportEasy vereenvoudigt de interne organisatie en communicatie van de triathlongroep, waardoor de coach meer tijd kan besteden aan het trainen en coachen van zijn atleten. Met SportEasy kunnen de triatleten ook gemakkelijk met elkaar communiceren en hun prestaties en doelen delen. Dit alles draagt bij aan een betere samenwerking en motivatie binnen de triathlongroep.

Groepsbeheerfuncties

Kalender, oproepen, berichten: ontdek hoe SportEasy je leven en dat van je groep gaat vereenvoudigen.

Zoekt u een andere sport?